Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Върмонт

Имоти за продажба във Върмонт

Той граничи с Масачусетс на юг, Ню Хемпшир на изток, Ню Йорк на запад и Канада на север

Ако търсите имот за продажба във Върмонт, трябва да прочетете нашия доклад за тази страна.

Върмонт е държава в североизточната част на Съединените щати, известна с естествения си пейзаж, покрит предимно с гори. Върмонт също е известен с над 100 покрити моста, направени от дърво и датиращи от 19-ти век, както и за масовото производство на кленов сироп.

Докладът от средата на годината е важен момент за тенденциите в недвижимите имоти, особено в северозападния Върмонт. Ние сме в средата на традиционната пазарна височина.
 
Броят на имотите за продажба във Върмонт във всички категории, включително еднофамилни, жилищни, многофамилни, земя и лукс, в Северозападен Върмонт е висок през първата половина на 2017 г. Това е положителен знак след умерен , но намаляват дългосрочните продажби на единици. Средните продажни цени продължиха да растат при продажбите. Средните продажни цени бяха добавени към 2.0%.

Пазарът Върмонт отразява текущата национална тенденция на ниски нива на запасите.

Също така нарастващите ипотечни ставки са фактор. През 2012 г. лихвените проценти по ипотечните кредити нараснаха от 4% на 4,5%, което повиши спешността на някои купувачи да купуват имот за продажба във Вермонт.

Тук продавачите виждат силно търсене на покупки, особено в ценови сегменти под 350 000 долара.

 За първи път през юни за 10 години цените на имотите за продажба във Върмонт са по-ниски с намаление от 3.5% спрямо юни на предходната година.

През последната година жилищният пейзаж се променя, като федералното правителство провежда стрес-тест на 1 януари, който засяга интересите на бъдещето.

За месеца подред продажбите на недвижими имоти са изтекли.

Продажбите в жилищни сгради намаляват с 13.7% спрямо юни 2017 г .; Продажбите на жилищни имоти намаляват с 13.3%, а продажбите на етажната собственост намаляват с 15.6%.

По-нови продажби продължават и се очаква да продължат през есента.

Някои райони на местния пазар са по-добри от други като Dunnville и Grimsby.

Особено активни области през последните години, като Hamilton East, Hamilton Center и Burlington, продължават да постигат по-малко продажби

 •  
  Преместване във Върмонт. Емигранти и живеят във Върмонт

      В резултат на анализите, които продължаваме да правим, в търсене на основните характеристики, които правят нацията по-конкурентоспособна от други, със сигурност не бива да пренебрегваме една уникална и удобна реалност. С звезди и ивици в сърцето, разположени в района на Нова Англия, водещо ...

 •  
  5 най-добри американски щати, където да се движат. Изненадата? Върмонт!

    Всяка година в целия свят се изготвят класации по отношение на благосъстоянието, безопасността и като цяло най-добрите условия за живот. Днес ще анализираме пет американски държави, които ще ви изненадат. Едно от тези, които ще ви изненадат повече, е Върмонт. След тази кратка статия може да се ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 15440

За продажба Вила, Върмонт, Burlington, Shelburne, 550 Hinesburg Road

2,286,636.36BGN
За продажба
Вила

397.81 m²
Изключително Lakefront градска къща! Елегантен и изискан, с изглед към езерото и планината и западните залези от почти всяка стая. Този дом съчетава к...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Предпочитания

  Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

  Задайте сега Да не се показва отново
BB